GROEN Administratie & Advies
Jouw zaak, mijn zaak
Administratie

 

Wij helpen je graag om administratie net zo leuk te maken als het ondernemen zelf.

Een deel van de aardigheid van het ondernemen, zit in het behalen van goede resultaten. Het goed monitoren en sturen van je resultaten kan een enorme stimulans zijn om nog beter te ondernemen, zeker als het je weinig moeite kost om de juiste cijfers boven tafel te krijgen. Iedere ondernemer heeft zo zijn eigen visie op de tijd die hij of zij aan de administratie wil besteden. Wij geven onze samenwerking vorm op de manier die bij jou past, zodat administratie leuk blijft .... of wordt!

Administratie zelf doen
Veel van onze klanten doen de administratie zelf online. Met een slimme inrichting hoeft het bijhouden van de administratie niet veel meer werk te zijn dan het maken van de facturen, het inscannen van inkomende facturen en het doen van de betalingen. Het kan zo zelfs een stuk simpeler, sneller, overzichtelijker en leuker dan in Excel. Op het dashboard van de administratie zie je in één oogopslag hoe je ervoor staat.
We richten de administratie voor je in zodat je daar zelf niet over na hoeft te denken. De BTW-aangifte kun je zelf doen of door ons laten verzorgen.

Administratie uitbesteden
Het kan zijn dat je het prettig vindt de administratie uit te besteden. Natuurlijk verwacht je dan van ons dat wij voor een efficiënte verwerking zorgen. Ook dan is een online administratie ideaal. Je kunt zelf de facturen scannen en uploaden in de administratie. Zo kost de invoer minder tijd. Met een bankkoppeling zorgen we voor een snelle verwerking van de banktransacties. Via een app of inlog op de administratie heb je zelf altijd inzicht in de administratie.